Spune-mi cine sunt de Julia Navaro

Spune-mi cine suntIn romanul Spune-mi cine sunt de Julia Navaro, un jurnalist primeste propunerea de a cerceta viata strabunicii sale, Amelia Garayoa, o femeie despre care nu stie decat ca a fugit de acasa, parasindu-si sotul si fiul cu putin timp inainte de izbucnirea razboiului civil din Spania. Ca sa o salveze de la uitare, va trebui sa-i reconstituie istoria din temelii, potrivind, una cate una, piesele unui extraordinar puzzle al vietii ei.

Burgheza si revolutionara, sotie si amanta, spioana si asasina, Amelia va fi, impreuna cu o extinsa galerie de personaje de neuitat, protagonista aventurii de a trai cu intensitate aproape un secol, de la Spania republicana pana la caderea Zidului Berlinului, trecand prin cel de-al Doilea Razboi Mondial si prin anii intunecati ai Razboiului Rece.

Madrid, Barcelona, Paris, Moscova, Berlin, Londra, Varsovia, Buenos Aires sau Ciudad de Mexico sunt doar cateva dintre decorurile acestei mari epopei inchegate in jurul totalitarismelor istoriei noastre recente.

Cumpara ACUM cu reducere de pret

 

Alte carti scrise de Julia Navaro care merita citite:

Biblia de lut – Julia Navarro <<< clic AICI, un thriller tensionat,un roman istoric,un fin portret al suferintei umane si o emotionanta expunere a alegilor fundamentale care au pus lumea in miscare.

Confreria Sfantului Giulgiu – Julia Navarro <<< clic AICI, ajuns in mai putin de un an la cea de a nouasprezecea editie, urmareste traseul, in timp si spatiu, al Sfantului Giulgiu, obiect de cult sacru pentru credinciosii crestini din intreaga lume, pastrat din anul 1578 in catedrala din Torino si cesionat in 1983 Vaticanului. Bine documentata din punct de vedere istoric, cartea este scrisa intr-un ritm alert, prezentand intr-o viziune aproape cinematografica scenele de actiune si de urmarire a personajelor.

Comentariile sunt închise.