Suntem ce sunt amintirile noastre de Marin Moraru

Suntem ce sunt amintirile noastre  Suntem ce sunt amintirile noastre scrisa de actorul Marin Moraru, creioneaza in mici fragmente de memorie, asemenea unor piese de teatru, portretul unui om pentru care actoria a reprezentat un mod de a fi…

Marin Moraru face parte, indiscutabil, din galeria marilor actori care si-au pus amprenta asupra artei teatrale si cinematografice romanesti. Usurinta cu care a dat viata celor mai felurite personaje nu poate fi decat semnul talentului pur. Prin acest volum avem in sfarsit ocazia de a patrunde in „laboratorul“ actorului, in culisele rolurilor care ne-au bucurat sufletul si privirea de-a lungul anilor.

Gandurile stranse intr-o viata, trairile pe care le-a incercat omul si actorul Marin Moraru de-a lungul timpului, detaliile pregatirii fiecărui rol in parte, caractere, personalitati, situatii de viata care conturează o epoca, toate se perinda cu o sinceritate dezarmanta in paginile acestei carti-marturie.

In Suntem ce sunt amintirile noastre,  Marin Moraru ne-a lasat libertatea si bucuria de a ordona singuri piesele acestui puzzle, reconstituind astfel prin lectura peste saptezeci de ani de existenta.

„N-am vrut niciodată sa joc ceva anume. Mi s-a dat, mi s-a propus si eu am acceptat sau nu. Nu am cerut niciodata nimic si nici nu mi-am dorit vreun rol anume. Cel mai important și mai placut este sa tragi biletul din caciula, ca la examen. Iar eu sunt pregatit oricand, atat fizic, cat si psihic, sa trag orice bilet.“ – Marin Moraru

cumpara ACUM cu reducere de pret

ebook Suntem ce sunt amintirile noastre >>> vezi AICI

Comentariile sunt închise.