Suzanne Collins, carti cu reducere de -50%

Suzanne CollinsAstăzi, 10 august, o sărbătorim pe Suzanne Collins, una dintre cele mai cunoscute, apreciate şi de succes scriitoare de fantasy şi young adult din lume.
În afară de talentul de povestitor, Collins este atât de apreciată şi fiindcă este autoarea de la care

generaţiile actuale învaţă ce înseamnă supravieţuirea şi cu ce costuri vine, ce înseamnă iubirea când totul ţi-e împotrivă şi de ce trebuie să lupţi pentru lucrurile în care crezi. În interviurile acordate în ultimii ani, şi-a asumat influenţa tatălui – ofiţer în Forţele Aeriene: de la el vine convingerea că tinerii trebuie familiarizaţi cu războiul, pentru că numai aşa ne asigurăm că un dialog va fi oricând posibil, iar orice dialog duce la mai multe soluţii.
Primul volum din Jocurile Foamei, apărut în 2008 a avut un succes enorm. Atât publicul, cât şi criticii de specialitate au rămas impresionaţi de povestea propusă de Collins, iar romanul a fost publicat în peste 32 de ţări în doar şase luni de la lansare şi a devenit imediat bestseller în topurile cunoscutelor publicaţii New York Times şi USA Today. Părţile a doua, Sfidarea şi a treia, Revolta, apoi ecranizările care au urmat nu au făcut decât să sporească exponenţial numărul de oameni atinşi de povestea lui Katniss şi Peeta.
Şi anul acesta, Suzanne Collins este în topul Forbes al autorilor cu cele mai multe cărţi vândute în întreaga lume.
Sărbătoriţi alături de noi profitând de reducerea de 50% la cărţile autoarei!

Cumpara ACUM

Suzanne Collins (n.1964) scrie in principal pentru publicul tanar si pentru adolescenti. Autoarea a fost remarcata pentru talentul sau literar inca din perioada in care si-a adus contributia la realizarea unor emisuni de televiziune de succes, fiind nominalizata de mai multe ori la Premiile Emmy. In 2003, Suzanne Collins a debutat cu romanul pentru copii Gregor the Overlander, primul volum al seriei de mare succes Underland Chronicles. Aceasta carte a intrat imediat in atentia publicului si a criticilor de specialitate fiind distinsa cu numeroase premii in Statele Unite si in Marea Britanie. In 2008, Suzanne Collins a publicat primul volum din trilogia Jocurile Foamei, care a avut un succes enorm. Atat publicul, cat si criticii de specialitate au ramas impresionati de povestea creata de Suzanne Collins. Romanul a fost publicat in peste 32 de tari in doar sase luni de la lansare si a devenit imediat bestseller in topurile cunoscutelor publicatii New York Times si USA Today. De asemenea, a fost recomandat de numeroase revistele de profil drept una dintre cele mai bune carti ale anului 2008. Sfidarea, al doilea volum din Jocurile Foamei a primit, de asemenea, numeroase laude din partea criticilor de specialitate printre care Kirkus Reviews, una dintre cele mai prestigioase publicatii de profil.

„Dincolo de universul construit cu migala, de meditatia profunda asupra societatii si de setul complet de personaje complexe si credibile, actiunea, intriga si iubirea fac aceasta poveste cu totul irezistibila.” (Kirkus Reviews).

Comentariile sunt închise.