Toate acele locuri minunate de Jennifer Niven

Toate acele locuri minunate Goodreads Choice Awards a desemnat castigator in 2015, la categoria Young Adult Fiction, volumul Toate acele locuri minunate de Jennifer Niven, o emoţionantă poveste de dragoste despre o fată care învaţă să trăiască de la un băiat care vrea să moară.

Theodore Finch e fascinat de moarte şi se gândeşte neîncetat la tot felul de modalităţi în care şi-ar putea pune capăt zilelor.
Violet Markey trăieşte pentru viitor, numărând zilele rămase până la absolvire.
Cand Finch ar putea evada atât din micul ei oraş din Indiana, cât şi din suferinţa copleşitoare provocată de recenta moarte a surorii sale.
Când Finch şi Violet se întâlnesc pe marginea clopotniţei de la şcoală, nu este foarte limpede cine pe cine salvează. Iar când devin parteneri într-un proiect de descoperire a „minunilor naturale“ din statul lor, amândoi fac descoperiri mult mai importante: Finch poate fi el însuşi numai alături de Violet. Iar Violet numai alături de Finch poate uita de numărătoarea zilelor şi poate începe să le trăiască.
însă, în timp ce lumea lui Violet creşte, a lui Finch începe să scadă.
Toate acele locuri minunate de Jennifer Niven este o carte impresionantă despre doi liceeni amuzanţi, fragili şi suferinzi. — Entertainment Weekly
Multe romane pentru adolescenţi tratează teme similare, dar puţine o fac într-o manieră memorabilă. — Kirkus Reviews
Daca ti-a placut romanul Sub aceeasi stea de John Green (<<< vezi AICI), sigur iti va place si acest roman emoţionant!

Transportul este GRATUIT prin curier rapid

Comentariile sunt închise.