Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi

Un Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi scris de regretatul dr. Florin Tudose nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nici unui psihiatru sau psiholog din Romania.

Sănătatea mintală reprezintă domeniul principal de interes pentru cei care îmbrăţişează cariera de psiholog, iar psihologia clinică constituie una dintre cele mai atractive dar şi cele mai dificile ipostaze profesionale. Este un domeniu în care sunt necesare cunoştinţe aprofundate, capacitatea de a lucra în echipă, precum şi deschiderea către interdisciplinaritate.
Impresionantele mutaţii apărute în ultimele decenii în abordarea suferinţelor psihice au antrenat modificări importante în modul în care psihologul, ca specialist al domeniului, este implicat în diagnosticare şi terapie.
Psihologul în formare, fie că este student, fie că este participant la un program masteral va avea prin această lucrare un instrument complet şi modern care să îl ajute în descifrarea universului bolii psihice şi va putea cunoaşte întregul evantai al posibilelor intervenţii terapeutice.
Posibilitatea unei mai bune comunicări cu psihiatrul este o condiţie importantă a dezvoltării profesionale a fiecărui psiholog clinician şi o condiţie necesară a succesului în această nobilă profesiune.
Florin Tudose a fost profesor de psihologie clinică şi psihiatrie. Domenii de interes: psihosomatica, psihosexologia, relaţia medic-pacient, psihiatria de legătură. A publicat peste 20 de volume în domeniile de care se ocupă.

Acest Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi poate fi gasit cu reducere de pret AICI.

Tot de Florin Tudose mai puteti cumpara si Psihopolitica, tratat de psihopatologie sociala,  o carte scrisa cu patos si umor, o carte care contine fisele personalităților politice importante din România.

Psihopolitica, tratat de psihopatologie sociala poate fi cumparata de AICI.

 

Comentariile sunt închise.