Trilogia Fratia Templierilor de Robyn Young

Fratia Templierilor“Cărțile mele sunt un mix de realitate și ficțiune. Bătăliile, locurile, detaliile și istoricul personajelor sunt bazate pe fapte, cu o tușă de licență artistică, acolo unde a fost necesar. Pe lângă personajele fictive, figuri precum William Wallace, Jacques de Molay, ultimul Mare Maestru al Templierilor, sau regii Edward I și Philippe IV joacă un rol important”.

Robyn Young

”Daca va pasioneaza templierii, Cruciadele si Evul mediu […] Robyn Young este una dintre vocile tinere ale literaturii, iar glasul ei se face auzit pana departe”.

Sharon Kay Penman

Trilogia Fratia Templierilor de Robyn Young contine volumele:

  • Anima Templi
  • Cruciada
  • Recviem

Anima Templi

Anima Templi este primul volum din trilogia Fratia Templierilor .

In ajunul ultimei Cruciade, un tanar cavaler, animat de vitejie si aparat de credinta, trebuie sa pastreze secretul care poate schimba pentru totdeauna cursul istoriei.

Cand Will Campbell se alatura celei mai puternice organizatii din Europa, Ordinul Cavalerilor Templieri, paseste in universul intrigilor si al pericolului. Sarcina sa este sa recupereze un text eretic, furat din pivnitele Ordinului. Dar ceea ce Will nu stie este ca manuscrisul ascunde planurile unui grup secret din cadrul Ordinului, cunoscut drept Anima Templi – Sufletul Templului.

Cel care stapaneste codexul va controla destinul templierilor. Si toti cei din jurul lui Will sunt gata sa ucida pentru putere.

cruciada

Cruciada este al doilea volum din trilogia Fratia Templierilor .

Anul 1274… După ani de vărsare de sânge, pacea domneşte în Orientul Mijlociu, în parte datorită unui grup misterios numit Frăţia. Dar unul dintre membrii ei, Will Campbell, suspectează că gruparea a fost trădată, căci duşmanii ei sunt numeroşi şi puternici…

O cabală… de negustori lipsiţi de scrupule încearcă să reaprindă focul războiului în Ţara Sfântă, sperând să facă profit de pe urma unui plan de negândit. Dacă uneltirea ar da roade, întreaga lume musulmană ar porni la război împotriva creştinătăţii. Iar Prinţul Edward, un fost membru de încredere al Frăţiei, promite Papei că va înfige crucea în Ierusalim.

În Egipt, Sultanul Baybars este prins în lupta internă pentru putere. Fiul său cel mai mare, moştenitorul regatului, a fost prins în intrigile vicleanului prezicător Khadir. În timp ce Baybars se pregăteşte să atace puternicul Imperiu Mongol, Khadir şi acoliţii săi doresc distrugerea creştinătăţii o dată pentru totdeauna.

În timp ce fiul sultanului… complotează împotriva propriei familii, cicatricile lăsate de Cruciade încep să doară şi să se transformă în răni deschise. Pentru a scăpa din conflictul care ameninţă să izbucnească şi pentru a-şi proteja familia, Will trebuie să-şi folosească toată inteligenţa şi curajul într-o lume mânată de lăcomie şi violenţă.

recviem

După ce a publicat Anima Templi și Cruciada, Robyn Young a scris ultimul volum al trilogiei FRATIA TEMPLIERILOR. Recviem invită cititorii pe urmele lui Will Campbell, membru al ordinului secret cunoscut sub denumirea de Anima Templi. Când se întoarce în Europa, află că frăția i s-a alăturat regelui Eduard I, hotărât că cucerească Scoția, țara natală a lui Will. Acesta din urmă părăsește ordinul ca să poată lupta alături de conaționali împotriva invadatorilor. Dar destinul îi mai pregătește o provocare, după ce se întoarce la Paris, o întâmplare care poate înseamna sfârșitul cavalerilor templieri.

Trilogia Fratia Templierilor de Robyn Young poate fi cumparata de AICI cu reducere de pret.

Comentariile sunt închise.