Carte personalizata – Un cadou pentru mama

carte personalizataÎn mai puțin de o lună sărbătorim femeile din viața noastră! Ce cadou poate fi mai potrivit pentru mămici, decât o carte personalizata, oferită cu dragoste, de tătici și de puiuții lor?

Editura Diana ne propune cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie, o impresionantă poveste în care copilul devine personajul principal, alături de dumneavoastră, tatăl și prietenii lui.
Cartea personalizată „Numele copilului dumneavoastră și Dragostea pentru mama” reprezintă cel mai de preț cadou dăruit cu drag de copii și de tătici, mămicilor din toată lumea.
De ce să alegeți o carte personalizată? Pentru că această poveste are un impact pozitiv asupra dezvoltării copilului. Fiind personajul principal, el participă direct la acțiune și asta îl va face să îndrăgească mai mult lectura. În poveste, copilul pornește în căutarea cadoului perfect pentru mama, cu ocazia zilei de 8 Martie, ajutat de tatăl acestuia și de către doi prieteni. Veți descoperi cum faptele bune sunt apreciate.
Copilul dumneavoastră va fi entuziasmat să-și regăsească în poveste numele, vârsta, orașul și numele celor mai buni doi prieteni. În plus, această minunată carte mai poate  fi personalizată, opțional și fără alte costuri, și cu fotografia copilului, care va apărea pe prima pagină și pe care o puteți încărca în formularul de comandă aflat pe site.

Pentru a achiziționa cartea personalizată, trebuie să o adăugați în coșul de cumpărături, apăsând butonul Cumpără și să completați formularul cu datele copilului, folosind diacritice. Butonul Adaugă un alt copil vă permite, după validarea și preluarea datelor copilului, să continuați comanda, introducând datele altui copil.

Cu siguranță această carte va fi un cadou unic, apreciat de întreaga familie. Editura Diana garanteaza atât mulțumirea dumneavoastră, cât și bucuria copilului de a deveni personaj în propria poveste.

Comentariile sunt închise.